12 de febrero de 2015

Primàries de MÉS per Menorca al Consell Insular de Menorca

M'he presentat a les primàries de MÉS per Menorca per a la llista al Consell Insular de Menorca. Aquí us deix una breu presentació on em present i el  motiu d'estalonar a MÉS per Menorca.

Qui som?
Som en Miquel Preto, vaig néixer el 9 de març de 1964, som d'Es Castell, tenc 50 anys i visc a Maó. Actualment faig feina al consell insular de Menorca en el departament de Mobilitat, en la categoria de tècnic auxiliar en l'àrea de carreteres. Soc llicenciat en ciències polítiques i sociologia. He participat en diverses associacions com els escoltes, el GOB, Ben Amics, els geganters i el grup folklòric d'Es Castell, entre d'altres, en diverses etapes de la meva vida. M'agrada llegir, viatjar, passejar pel camp, xerrar amb amics, la política -vaig participar uns anys amb els Verds de Menorca. Encara que sigui fadrí som de família nombrosa i la família és molt important per mi. Intent estar sempre ocupat en qualcuna cosa, practic ioga que em relaxa i m'ajuda a veure els problemes amb millor perspectiva. M'encanta viure a Menorca i gaudir d'aquesta illa.


Que pens?
Més que una persona d'ideologies som una persona de valors i principis. Les idees poden ser útils en un moment determinat o per una qüestió concreta però els valors i principis són una guia en tot moment i per a qualsevol circumstància. Tenc un poc de liberal perquè sense llibertat l'ésser humà no és complert, un altre poc de socialista perquè sense igualtat no hi pot haver justícia, i no vull viure en un món injust, també un tant d'ecologista perquè Terra només en tenim una i no l'hem de malmetre, i un enamorat de Menorca per açò vull més poder de decisió per a las nostra illa, la sobirania s'ha d'exercir aquí. Som demòcrata perquè és l'única manera que la humanitat pugui viure en germanor, llibertat i igualtat.


Per què MÉS?
Perquè MÉS suma des de la diversitat, és menorquinista, és d'esquerres, està per l'ecologia i el sobiranisme democràtic. El componen persones amb compromís que estimen aquesta illa. És un projecte compartit, plural, d'abast insular i amb visió global. On un ciutadà o ciutadana de Menorca s'hi pot sentir identificat. Per mi MÉS és confiança, credibilitat, integritat, feina en equip, amor a Menorca. Representa la superació dels partits polítics tradicionals amb una nova forma de fer política horitzontal, participativa i oberta. On el diàleg és clau i la democràcia s'hi exerceix.

Miquel Nicolau Preto Fernández


Twiter : @MiquelPreto

No hay comentarios: